current views are: 8

27 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση14:49

Λεβέντης: Και η μισή Ελλάδα να πέθαινε ο Τόσκας και οι υπόλοιποι υπουργοί θα παρέμεναν στην καρέκλα τους

Αναφερόμενος στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για ευθύνες που τελικά δεν θα αποδοθούν, γιατί στην Ελλάδα όπως είπε δεν τιμωρείται κανένας. 

Δημοσίευση 14:49’

Αναφερόμενος στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για ευθύνες που τελικά δεν θα αποδοθούν, γιατί στην Ελλάδα όπως είπε δεν τιμωρείται κανένας. 

 Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Αναφερόμενος στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο Web Radio Οδύσσεια, έκανε λόγο για ευθύνες που τελικά δεν θα αποδοθούν, γιατί στην Ελλάδα όπως είπε δεν τιμωρείται κανένας. Η αριστερά αγαπάει την καρέκλα της εξουσίας, ακόμη και η μισή Ελλάδα να πέθαινε ο κ. Τόσκας και οι υπόλοιποι Υπουργοί θα παρέμεναν στην καρέκλα τους.

Σχολιάζοντας την δήλωση παραίτησης του κ. Τόσκα, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι όταν παραιτείσαι δεν το κάνεις για επικοινωνιακούς λόγους αλλά στέλνεις την επιστολή σου στον Πρωθυπουργό. Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμη ότι η Κυβέρνηση τα θέλει όλα δικά της. Πάντα για ότι συμβαίνει δεν φταίει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα φταίνε οι προηγούμενοι. Έχουμε δεκάδες νεκρούς, δεκάδες αγνοούμενους και η Κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει βρει κάποιο λάθος στην διαχείριση της καταστροφής.

Αναφερόμενος στην ενημέρωση που έγινε στον Πρωθυπουργό την Δευτέρα το βράδυ στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι βρισκόντουσαν όλοι οι Υπουργοί και κρατικοί αξιωματούχοι σε πλήρη πλάνη. Από αυτό το γεγονός και μόνο, που δεν ήξεραν δηλαδή τι συνέβαινε στο Μάτι, θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να τους είχε διώξει όλους.


σχετικα αρθρα