current views are: 9

6 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση04:30

Αυγενάκης για αλλαγές στα Σώματα Ασφαλείας: Βολεύουν ημετέρους

«Οι προγραφές συνεχίζονται εντέχνως από τα χαμηλά με σκοπό τη δημιουργία εφεδρειών, βολεύοντας ημετέρους σε θέσεις κλειδιά»

Δημοσίευση 04:30’
Αυγενάκης

«Οι προγραφές συνεχίζονται εντέχνως από τα χαμηλά με σκοπό τη δημιουργία εφεδρειών, βολεύοντας ημετέρους σε θέσεις κλειδιά»

Τις αλλαγές στην ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι σχολιάζει μέσω twitter ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Οι προγραφές συνεχίζονται εντέχνως από τα χαμηλά με σκοπό τη δημιουργία εφεδρειών, βολεύοντας ημετέρους σε θέσεις κλειδιά κρατώντας, έτσι, στο απυρόβλητο τους πραγματικά υπεύθυνους. Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», τονίζει ο Λ. Αυγενάκης, ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή. Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζουμε ότι τη θέση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υπαρχηγός του σώματος κ. Βασίλης Ματθαιόπουλος και τη θέση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο πρώην υπαρχηγός αντιστράτηγος κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος.


σχετικα αρθρα