current views are: 3

6 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση09:28

«Όχι» της Δούρου σε Περιφερειακό Συμβούλιο για τη φωτιά στο Μάτι

Τι κατήγγειλε η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα

Δημοσίευση 09:28’

Τι κατήγγειλε η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα

Αρνήθηκε η Ρένα Δούρου τη σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου με μόνο θέμα τον απολογισμό της τραγωδίας στην Ανατολική Αττικής, όπως ζητούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με καταγγελία της περιφερειακής συμβούλου Φωτεινής Βρύνα.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ, η απάντηση που πήρε τόσο η δική της παράταξη όσο και του κ. Σγουρού είναι ότι απουσιάζουν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης σε διακοπές.

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας καταγγέλλει ότι η πυροσβεστική την ημέρα της πυρκαγιάς είχε αποδεσμεύσει από την περιοχή της ανατολικής αττικής και της Νέας Μάκρης δέκα πυροσβεστικά και τα είχε στείλει στη Κινέτα.

Από την πλευρά του ο πρώην γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας καθηγητής Δημήτρης Παπανικολάου ανέφερε ότι έχει διαλυθεί πλέον το κέντρο συντονισμού της Γραμματείας πολιτικής προστασίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας συντονισμός μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και την εκκένωση της περιοχής. 

 


σχετικα αρθρα