ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε παντελή έλλειψη ανθρωπιάς

Δημοσίευση 8 Αυγούστου 2018, 09:26 / Ανανεώθηκε 8 Αυγούστου 2018, 13:58
Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε παντελή έλλειψη ανθρωπιάς
Facebook Twitter Whatsapp

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι ήξερε για νεκρούς ο Τσίπρας».

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη φονική φωτιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 91 ανθρώπους εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ως πρώτο χτύπημα μιλάω για το μακάβριο σόου το βράδυ της Δευτέρας. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ήξερε για νεκρούς ο Τσίπρας Η ιδέα ότι πάνω στα πτώματα αυτό που κυρίως απασχολούσε τον Τσίπρα ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση πιστεύω ότι γύρισε τον διακόπτη. Όλοι αυτοί που έβρισκαν μια δικαιολογία για τον Τσίπρα γύρισαν τον διακόπτη και σιώπησαν» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελή έλλειψη ανθρωπιάς» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ρίχνοντας τα βέλη του και κατά του Παύλου Πολάκη για τον οποίο είπε ότι «ως υπουργός Υγείας είχε ενημερωθεί για τους νεκρούς και έπαιζε με το κινητό του και το παίζει ανθρωπιστής».

Κατά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «ο Τζανακόπουλος είναι ο βασικός υπεύθυνος για το σόου της Δευτέρας και της συνέντευξης τύπου της Πέμπτης. Αλλά είναι ο κολλητός του Τσίπρα και οι κολλητοί τη γλιτώνουν».

Κληθείς να εξηγήσει τις κατηγορίες που μπορεί να προκύψουν από την έρευνα εξήγησε ότι «έαν κριθεί ότι δεν έδωσε εντολή η Περιφέρεια τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας. Εάν κριθεί ότι είχε κάνει εισήγηση η πυροσβεστική τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο και άρα βαρύτερες ποινές».