current views are: 10

9 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση10:13

Αποδοκιμασία και συστάσεις ΣΥΡΙΖΑ προς Αυλωνίτου μετά τις δηλώσεις κατά Μητσοτάκη

Το αυστηρό μήνυμα στο Twitter

Δημοσίευση 10:13’

Το αυστηρό μήνυμα στο Twitter

Έντονα αποδοκίμασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου τη δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κ. Σβίγκου έκανε λόγο για «προσβλητική δήλωση», ενώ σημείωσε ότι «τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

Το αυστηρό μήνυμα της κ. Σβίγκου στο Twitter έχει ως εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινη προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνιτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αυλωνίτου έγινε αποδέκτης τηλεφωνήματος από κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο και της έκανε συστάσεις αναφορικά με τη δημόσια παρουσία και τις τοποθετήσεις της. 

Διαβάστε επίσης:
►Εκτός ορίων η Αυλωνίτου – Μετά τους νεκρούς στο Μάτι, βρίζει τον Μητσοτάκη

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι λέει «κοτσάνες» και «παπαριές», χαρακτηρισμοί που αν μη τι άλλο δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να χαρακτηρίζει έναν δημόσιο διάλογο μεταξύ εκλεγμένων από τον λαό προσώπων.


σχετικα αρθρα