current views are: 8

12 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση11:48

ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Η έξαλλη στάση και η φρασεολογία του δεν εκπλήσσει κανένα

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού

Δημοσίευση 11:48’

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού

«Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση κατά του πρώην πρωθυπουργού.

«Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για «πολιτική αλητεία» τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

«Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ», καταλήγει η ανακοίνωση. 


σχετικα αρθρα