Μπακογιάννη: «Να μη λειτουργεί η ΔΕΘ ως περιφερειακός κρατικός θίασος»


«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχει συμβολική σημασία για τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως περιφερειακός κρατικός θίασος, για να έχουν δουλειά τα νυχτερινά μαγαζιά ή για να γίνεται αρεστός ο κάθε αρχηγός κόμματος», τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις κατά την επίσκεψή της στις Σέρρες, η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη. Πρόσθεσε δε ότι «πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και λιτότητα στις εξαγγελίες».

Η κ. Μπακογιάννη στο πλαίσιο των επαφών της σήμερα στις Σέρρες, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη ο οποίος της έκανε γνωστά τα προβλήματα και παράλληλα τα αιτήματα του δήμου. Κατόπιν συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη, ο οποίος της παρουσίασε το πλάνο των έργων που διεξάγονται ή πρόκειται να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Αναφερόμενη στο θεσμό του «Καλλικράτη» η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε ότι στόχος είναι να στηριχθεί η Αυτοδιοίκηση, ενώ πρόσθεσε ότι «ο θεσμός βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες και οι πολίτες τον εκτιμούν».

Το απόγευμα η κ. Μπακογιάννη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 8.30 το βράδυ θα εγκαινιάσει τα γραφεία της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στις Σέρρες. Η επίσκεψή της στο νομό θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, οπότε θα έχει συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού, στην Πρώτη Σερρών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο