current views are: 8

14 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση18:42

«Τελικά, ΠΑΣΟΚ είμαστε»

Δύο «πράσινες» ιστορίες για το καλοκαίρι

Δημοσίευση 18:42’

Δύο «πράσινες» ιστορίες για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι η διάθεση είναι πάντα πιο χαλαρή και σε αυτό το κλίμα ευεξίας και χαράς ξαφνικά απο τη Χαριλάου Τρικούπη άρχισαν να βλέπουν παντού το ΠΑΣΟΚ. Όχι βέβαια οτι το ξέχασαν οι άνθρωποι και γιατί να το ξεχάσουν άλλωστε.

Ακολουθούν δύο μικρές ιστορίες οπου τα «λόγια περιττεύουν», όπως έγραψε και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών.

«Κι εσείς ΠΑΣΟΚ;»  

Ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι αθλητικός τύπος το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τη συνήθεια αυτή να ασκείται και να διατηρείται σε «φόρμα» δεν την κόβει ούτε στις διακοπές του αλλά αυτή η συνήθειά του έχει και τα «τυχερά» της.

Όμως απ’ ότι φαίνεται έχει και μια άλλη συνήθεια, που δεν μπορεί να την κόψει, γιατί ως γνωστό τελευταίο φεύγει το χούι που λένε.

Έκανε, λοιπόν, το πρωινό του τρέξιμο στο χωριό όπου κάνει διακοπές, όπως μας ενημέρωσε χθες στο twitter του, και μια κυρία που τον αναγνώρισε περνώντας με το αυτοκίνητό της του έπιασε την κουβέντα. Ο διάλογος όπως τον περιέγραψε ο ίδιος:  

 

– Επειδή έχουμε μπερδευτεί με όλα αυτά τα ονόματα, τελικά ποιο κόμμα είστε;

– ΠΑΣΟΚ

– Ε, πείτε το επιτέλους. Πείτε το! Μου απαντά αυθόρμητα με ανακούφιση και τολμώ να πω με ενθουσιασμό η κυρία.

Τα σχόλια περιττεύουν έγραφε στο υστερόγραφο ο κ. Λοβέρδος, αλλά ήδη το παρασκήνιο έπαιρνε φωτιά.

Ερωτηθείς για την ανάρτηση Λοβέρδου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός έριξε κι άλλο νερό στο μύλο υπενθυμίζοντας οτι «οι εκλογές ανέδειξαν ως ηγετική δύναμη το ΠΑΣΟΚ» για να προσθέσει φυσικά οτι η προσπάθεια με το ΚΙΝΑΛ δεν γίνεται για ένα ΠΑΣΟΚ plus.

Σταθερά ΠΑΣΟΚ

Δεν ήταν όμως το μόνο επεισόδιο «ΠΑΣΟΚ» που παρατηρήθηκε. Ήρθε στη συνέχεια και ένα tweet της διευθύντριας του γραφείου του Σταύρου Θεοδωράκη με το οποίο έκανε επίκληση στον Αντώνη Τρίτση στηλιτεύοντας τις εξαγγελίες Τσίπρα για το οικιστικό τοπίο. Η απάντηση ήρθε απο ομόλογο γραφείο και συγκεκριμένα απο τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Βοσδογάνη.

“Το όνειρο του Αντώνη Τρίτση για την πολεοδομική και χωροταξική πολιτική είναι πιο ζωντανό από ποτέ μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές”, ανέφερε στο tweet της η Λίνα Παπαδάκη.

 

Εσύ, σταθερά ΠΑΣΟΚ

Οφείλουμε, βέβαια, να πούμε οτι και οι δύο διατηρούν άριστες σχέσεις και μεταξύ τους υπάρχει ένας σαφής κώδικας επικοινωνίας και φιλίας μια και η πολιτική τους κοίτη είναι κοινή.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι μέχρι την 3η του Σεπτέμβρη θα δούμε και άλλες μικρές «ιστορίες ΠΑΣΟΚ». 


σχετικα αρθρα