Η Θεσσαλονίκη είναι προορισμός που ο κ. Παπανδρέου θέλει να αποφύγει, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας διαρροές που αφορούν στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Και αυτό γιατί «μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις φέρνει στη μνήμη του: Εκεί υποσχόταν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν. Εκεί έδινε ψεύτικες υποσχέσεις στους πολίτες για έξοδο από την κρίση. Εκεί δεσμευόταν για έργα ανάπτυξης που θα άλλαζαν την πόλη», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και έκανε λόγο για «καταρρέουσα κυβέρνηση» που «βλέπει ως εφιάλτη τη ΔΕΘ».

Επιπλέον, ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε κωμικοτραγικά όσα διοχετεύονται για το αν θα μιλήσει ο πρωθυπουργός ή όχι στους παραγωγικούς φορείς και υπενθύμισε πως πέρσι στη Θεσσαλονίκη ο κ. Παπανδρέου μίλησε και επιπλέον συνεδρίασε και το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να διαρρέουν ότι θα πρότειναν να συνεδριάσει το Eurogroup στη Θεσσαλονίκη. Τώρα μέσα στον πανικό τους απαξιώνουν και το θεσμό της ΔΕΘ. Δυστυχώς γι’ αυτούς, αλλά ευτυχώς για τη χώρα οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση», κατέληξε στη δήλωσή του κ. Μιχελάκης.