current views are: 10

20 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση06:29

Προς Ιθάκη οδεύει ο Τσίπρας για το διάγγελμα εξόδου από τα μνημόνια

Από την Πνύκα και το Καστελόριζο, πλώρη για το νησί του Ιονίου

Δημοσίευση 06:29’

Από την Πνύκα και το Καστελόριζο, πλώρη για το νησί του Ιονίου

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του Newpost και όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός θα προβεί την Τρίτη σε διάγγελμα για το τέλος των μνημονίων από την Ιθάκη, μια τοποθεσία με συμβολικό χαρακτήρα. 

Αρκετές ήταν οι προτάσεις για την τοποθεσία που εξετάστηκαν. Συζητήθηκε μέχρι και το ενδεχόμενο το μήνυμα να δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είχε δημοσιοποιήσει το newpost.gr η περίπτωση της Πνύκας είχε «καεί» από πολύ νωρίς, ενώ εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι και το Καστελόριζο είχε αποκλειστεί.

Η ολοκλήρωση των μνημονίων αναμένεται – εκτός απροόπτου – να βρει τον πρωθυπουργό  στην Ιθάκη, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξετάζεται να στείλει το μήνυμά του για την επόμενα βήματα της κυβέρνησης έπειτα από εισηγήσεις που του έχουν γίνει.

«Υπήρχε αυτή η σκέψη» τόνιζαν χαρακτηριστικά  κυβερνητικά στελέχη στο newpost.gr, χωρίς να το έχουν ανακοινώσει ακόμη.

 

Τα ίδια στελέχη δεν απέκλειαν τον συγκεκριμένο προορισμό, καθώς είναι ένας τόπος που συμβολίζει την «Οδύσσεια», την οποία ολοκλήρωσε η κυβέρνηση τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Από τη στιγμή που «κλειδώσει» και επίσημα, αναμένεται να τηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι που από την πρώτη στιγμή και ειδικά μετά την εθνική τραγωδία ήθελε να ακολουθήσει και ο πρωθυπουργός. 

 


σχετικα αρθρα