Σκληρή επίθεση κατά του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ με αφορμή το σημερινό αποκλεισμό ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας. Ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «εχθρική δράση της Αριστεράς και του ΠΑΜΕ έναντι των επιχειρηματιών» η οποία, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το κόμμα, «έχει ως άμεση συνέπεια την αύξηση της ανεργίας».
Ο ΛΑΟΣ εκτιμά ότι με αυτά που γίνονται «ούτε τρελός επενδύει ούτε μεγαλώνει την επιχείρησή του» και αναρωτιέται «από πού λοιπόν θα απορροφηθεί η ανεργία».

Επίσης, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Χάρη Παμπούκη, για την ανάγκη ανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτης, κάλεσε τον πρωθυπουργό «να αντιληφθεί την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας».

Και, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο πρωθυπουργός «βρήκε υπουργό -και μάλιστα επαρκή- χωρίς όμως υπουργείο».

Σχολιάζοντας, επίσης, δηλώσεις του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομίας, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι ο κ. Βενιζέλος έκανε ό,τι και ο Βύρων Πολύδωρας πριν από τρία χρόνια, όταν είχε παρομοιάσει την υπουργική θητεία του με έκτιση ποινής.

«Κάτι παρόμοιο είπε τώρα ο κ. Βενιζέλος. Αν δεν θέλουν τα 2 κατεστημένα κόμματα να κυβερνήσουν, ας παραμερίσουν», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Τέλος, αναφερόμενος στην αύξηση του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης και τις σχετικές προϋποθέσεις, ο ΛΑΟΣ διά του εκπροσώπου του υποστήριξε ότι «πρέπει να προμηθευτούμε διαβατήρια ευκαιρίας. Έτσι θα εξασφαλίσουμε τουλάχιστον φτηνότερο φαγητό!...».