current views are: 5

30 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση10:26

Χατζηδάκης: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις

«Το βασικό είναι να αλλάξει σελίδα ο τόπος, όχι απλώς να φύγει η κυβέρνηση», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δημοσίευση 10:26’
Χατζηδάκης:

«Το βασικό είναι να αλλάξει σελίδα ο τόπος, όχι απλώς να φύγει η κυβέρνηση», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Το βασικό είναι να αλλάξει σελίδα ο τόπος, όχι απλώς να φύγει η κυβέρνηση. Έχουμε μεγάλο βάρος στους ώμους μας», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη του.

«Ευθύνη μας είναι να διδαχτούμε από τα δικά μας λάθη και από τα λάθη της άλλης πλευράς. Η έμφαση είναι στο να ακολουθήσουμε πολιτικές που θα δημιουργήσουν προοπτική. Από εκεί και πέρα δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Εξεταστική επιτροπή σε σχέση με το μνημόνιο θα γίνει και για το Μάτι θα παρακολουθήσουμε τις δικαστικές εξελίξεις και τα υπόλοιπα θα τα δούμε. Δεν θέλουμε να χαριστούμε σε κανέναν, δεν θα αθωώσουμε ενόχους, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις, αλλά η προτεραιότητά μας είναι η επίλυση των προβλημάτων της χώρας», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε πως «θα καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου» και πρόσθεσε: «Προτείνουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Εθνική σύνταξη, επαγγελματικά ταμεία και ιδιωτική ασφάλιση που θα λειτουργεί επικουρικά και συμπληρωματικά».


σχετικα αρθρα