current views are: 11

31 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση10:32

Παπακώστα: Παραπλανητικές οι ετικέτες του Κέντρου, της Δεξιάς και της Αριστεράς

Προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτη

Δημοσίευση 10:32’

Προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτη

Τέλος στις… πολιτικές «παραπλανητικές» ετικέτες επιχείρησε να βάλει η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μετά τoν ανασχηματισμό.

Χαρακτήρισε «πρόκληση» το πόστο που ανέλαβε, τονίζοντας τη σημασία της ασφάλειας του πολίτη: «Θα δουλέψουμε για την πατρίδα και για τους Έλληνες και το αίσθημα της ασφάλειας είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον πολίτη ο οποίος φορολογείται. Είναι προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής, όπως επίσης και το κράτος δικαίου, η διαφάνεια, η πάταξη της διαφθοράς, έτσι ώστε την επόμενη μέρα, μετά την έξοδό μας από τα μνημόνια, όπου προσκληθήκαμε να βοηθήσουμε, η Ελλάδα να σταθεί όρθια και μόνη στα πόδια της».

Απαντώντας… εμμέσως στους επικριτές της για τη «μεταγραφή» της, η κ. Παπακώστα υπογράμμισε: «Η συμμετοχή μου αυτό εμπεριέχει, αυτόν τον συμβολισμό σηματοδοτεί, με συνεννόηση, με προγραμματική σύγκλιση, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα πραγματικά συμφέροντα του ελληνικού λαού, τα οποία είναι πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες του Κέντρου, της Δεξιάς ή της Αριστεράς, όπως έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Θα κάνουμε δουλειά για τον ελληνικό λαό, για την πατρίδα».


σχετικα αρθρα