ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανικόλας στο «Ακραίως»: «Σε κατάσταση deja vu ο Τσίπρας στη ΔΕΘ»

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2018, 11:55 / Ανανεώθηκε 10 Σεπτεμβρίου 2018, 11:14
Καρανικόλας στο «Ακραίως»: «Σε κατάσταση deja vu ο Τσίπρας στη ΔΕΘ»
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο κ. Τσίπρας έχει δεσμεύσει τη χώρα με σκληρές δεσμεύσεις», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Την πεποίθηση – κόντρα στις δημοσκοπήσεις - ότι το ΚΙΝΑΛ θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, εξέφρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο κ. Καρανικόλας χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ «σπίτι του λαού» και υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται ένα προοδευτικό πρόσημο απέναντι στη Δεξιά και την Αριστερά.

Σχολιάζοντας της εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δήλωσε: «Σε κατάσταση deja vu ήταν ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, νόμιζε ότι ήταν στην αρχή της διακυβέρνησής του. Ο κ. Τσίπρας έχει δεσμεύσει τη χώρα με σκληρές δεσμεύσεις» και ξεκαθάρισε ότι «Κινούμαστε αυτόνομα απέναντι στη Δεξιά και την Αριστερά».

Ενόψει τη σημερινή ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε: «Όταν το κράτος δεν βάζει εμπόδια στην επιχειρηματικότητα, η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει. Καταθέτουμε σήμερα (σ.σ. ομιλία Γεννηματά στη ΔΕΘ το απόγευμα) συγκεκριμένες προτάσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».

«Όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να βρουν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ενώ όπως ισχυρίστηκε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφουν προτάσεις του ΚΙΝΑΛ.
«Ας έρθουν να συνεννοηθούμε επιτέλους, όπως έγινε σε Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία. Ζητάμε εθνική συνεννόηση. Αυτοί θέλουν απλά εναλλαγή στην καρέκλα της εξουσίας», συμπλήρωσε.