Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής έπειτα και από τη διάψευση της Κομισιόν ότι επήλθε συμφωνία για να μην περικοπούν οι συντάξεις, στον απόηχο του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Fake news αποδεικνύονται οι -προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου- δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις, μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» σημειώνει το ΚΙΝΑΛ και κατηγορεί «την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πως με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζει με την αγωνία των συνταξιούχων».

Αναφέρει ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την πίεση και την προσπάθεια τόσο για να μην περικοπούν οι συντάξεις την 1/01/2019, όσο και για να αλλάξει ο Νόμος Κατρούγκαλου, να μην καταντήσουν και οι νέες και οι παλιές συντάξεις φιλοδωρήματα. «Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη», υπογραμμίζει.

Επίσης, το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι είναι «χρέος του ΑΠΕ, η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».