current views are: 8

16 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση07:42

Λαφαζάνης στο «Ακραίως»: Ο Μητσοτάκης έβγαινε στα κεραμίδια για να ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο

«Είναι χωμένος μέχρι το λαιμό στη διαχείριση που κατέστρεψε τη χώρα», είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ

Δημοσίευση 07:42’

«Είναι χωμένος μέχρι το λαιμό στη διαχείριση που κατέστρεψε τη χώρα», είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ

«O κ. Μητσοτάκης είναι αναξιόπιστος, είναι χωμένος μέχρι το λαιμό στη διαχείριση που κατέστρεψε τη χώρα. Διατέλεσε σε όλες τις κυβερνήσεις της ΝΔ . Ήταν βουλευτής και στήριζε τα πάντα», είπε στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας τόνισε πως όταν πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο κ. Μεϊμαράκης ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν παρατηρητής, συμπληρώνοντας πως «έβγαινε στα κεραμίδια για να ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο».

Σε ότι αφορά το λεγόμενο άνοιγμα του σε άλλες πολιτικές δυνάμεις και σε πολίτες που δεν ψηφίζουν ΝΔ ο κ. Λαφαζάνης είπε: Κι εγώ κάνω από εδώ άνοιγμα στη Δεξιά. Όσοι απογοητευτήκατε από τη Δεξιά ελάτε σε εμένα. Έτσι γίνεται το άνοιγμα;

Τόνισε ακόμα πως «κόμματα που δεν προσβλέπουν στην εξουσία δεν είναι κόμματα, είναι ομάδες διαμαρτυρίας. Κάποτε εγώ ανήκα σε ένα κόμμα που ήταν εκτός Βουλής».

Ο κ. Λαφαζάνης είχε αντιπαράθεση με το, δημοσιογράφο, Χρήστο Κώνστα, λέγοντας του: «Δεν είχα πει για κανένα νομισματοκοπείο. Τα παπαγαλάκια σαν εσάς τα έλεγαν αυτά. Δεν είμαι κλέφτης ούτε λωποδύτης ούτε απατεώνας, αλλού να τους αναζητήσετε. Κουβέντα είναι; Εξυπνάδες λέτε;

Το νομισματοκοπείο το είπε για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ομάδα ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς να ντρέπεται ένας μεγάλος ψεύτης πρωθυπουργός».

Ο κ. Λαφαζάνης είπε πως όλοι γνωρίζουν πως η χώρα βρίσκεται σε τέταρτο μνημόνιο και πρόσθεσε σε σχέση με το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη: «Δεν ξεκαθάρισε αν αυτά τα μέτρα τα εφαρμόσει μονομερώς ή θα είναι σε συμφωνία με την τρόικα. Αν είναι το δεύτερο τότε είναι μία τρύπα στο νερό».

Σε σχέση με το ασφαλιστικό και τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στην 83η ΔΕΘ ο κ. Λαφαζάνης σχολίασε πως «αυτό που προτείνει ο κ. Μητσοτάκης είναι Πινοσέτ και Θάτσερ μαζί».


σχετικα αρθρα