current views are: 5

17 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση08:30

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον «Ρουβίκωνα»

«Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός»

Δημοσίευση 08:30’

«Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός»

Για «ανοχή» απέναντι στον «Ρουβίκωνα» κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη σημερινή επίθεση της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία του Ιράν.

«Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον «Ρουβίκωνα». Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι αντεξουσιαστές έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός» δήλωσε η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας τις δεσμεύσεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕθ, αναφορικά με το Δημόσιο, η κα Μπακογιάννη υπογράμμισε: «Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις. Και είπε επίσης πως οι προσλήψεις θα γίνονται με τον κανόνα μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις», ενώ για το θέμα των συμβασιούχων είπε ότι η διάρκεια της εργασίας τους είναι ορισμένη και πως υπηρεσίες με πάγιες και διαρκείς ανάγκες πρέπει να καλύπτονται από μόνιμο προσωπικό.


σχετικα αρθρα