current views are: 12

19 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση15:06

Ικανοποίηση στη ΝΔ για τον έλεγχο του ΕΣΡ στην εκπομπή Καψώχα

«Αναμένουμε τον καθολικό έλεγχο των ειδησεογραφικών εκπομπών του Σεπτεμβρίου»

Δημοσίευση 15:06’
Τηλεθεάσεις

«Αναμένουμε τον καθολικό έλεγχο των ειδησεογραφικών εκπομπών του Σεπτεμβρίου»

Την ικανοποίησή της εκφράζει η αξιωματική αντιπολίτευση για τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στην οποία εξετάστηκε μεταξύ άλλων το επεισόδιο της εκπομπης «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ, στην οποία ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας παρομοίασε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με υποστηρικτή του Μουσολίνι.

Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την πρόθεση του ΕΣΡ να εξετάσει το περιεχόμενο όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών.

«Μετά τη χθεσινή απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει τους βουλευτές και τα στελέχη της από την ΕΡΤ, η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του ΕΣΡ. Κυρίως για την επιλογή των μελών του, όχι μόνον να παρακολουθήσουν μια “ενημερωτική” εκπομπή της ΕΡΤ, αλλά και να επιβάλλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ. 

«Η αξιωματική αντιπολίτευση θα αναμείνει τον καθολικό έλεγχο όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του τρέχοντος Σεπτεμβρίου τον οποίον προανήγγειλε το ΕΣΡ» καταλήγει η ανακοίνωση.

 


σχετικα αρθρα