current views are: 4

20 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:20

Δ.Καμμένος στο «Ακραίως»: Οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν την κυβέρνηση σε πρόταση μομφής για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Τώρα θα συζητήσω με τον Π. Καμμένο με το 0,6%;»

Δημοσίευση 09:20’

«Τώρα θα συζητήσω με τον Π. Καμμένο με το 0,6%;»

Βέβαιος ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την ελληνική βουλή εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και σημείωσε ότι ο Π. Καμμένος θα τη στηρίξει εφόσον υπάρξει πρόταση μομφής.

«Γιατί όλοι οι αξιωματούχοι πάνε στα Σκόπια ενόψει δημοψηφίσματος; Γιατί στην Ελλάδα θεωρούν ότι θα περάσει, δεν έχουν ρίσκο στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: ««Νομικά δεν γίνεται ο Π. Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση, εκτός και πάει σε συνεννόηση με τον Τσίπρα. Αν υπάρξει πρόταση μομφής για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Καμμένος θα στηρίξει».

Ενώ για τη διαφοροποίηση του Παπαχριστόπουλου, αναρωτήθηκε: «Γιατί τον ανέχεται; Γιατί δεν τον διαγράφει;»

Ο ίδιος διαφωνεί κάθετα με την εν λόγω συμφωνία και ήταν ο λόγος διαγραφής του από τους ΑΝΕΛ. «Δίνουν γλώσσα και ονομασία και θα υπάρξει ηρεμία στα Βαλκάνια όταν 100 χιλ. πιο πάνω ανταλλάσσουν σύνορα και πληθυσμούς;».

Απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διότι «έχουν περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα θα συζητήσω με τον Π. Καμμένο με το 0,6%; Και κακώς ζορίζονται και ασχολούνται οι αριστεροί μαζί του» είπε χαρακτηριστικά

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στο κόμμα που σχεδιάζει είπε πως: «Το αργότερα σε 10 μέρες θα ξέρετε για το νέο μου κόμμα. Έχουμε αρκετά πρόσωπα και νεολαία και προχωράμε», ενώ απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα. Όσο για το που το τοποθετεί; «Εμείς είμαστε δεξιά της ΝΔ. Και από τη Χρυσή Αυγή θα πάρουμε ψηφοφόρους, δεν είναι ναζί όλοι. Είμαστε με τους νοικοκυραίους ανθρώπους που έχουν ένα άλλο όραμα για τη χώρα. Θα είναι ελληνοκεντρικό το κόμμα. Πολύ δύσκολα θα είχα συνεργασία με το κόμμα Τσίπρα – Καμμένου. Το έχω πει θα κάνουν κόμμα μαζί αυτοί».

Τέλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία. «Στις αγορές δεν βγαίνουμε. Ποιος ξένος θα επενδύσει όταν δεν ξέρουμε πότε θα κάνουμε εκλογές. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην οικονομία, πρέπει να σοβαρευτούμε. Πρέπει να ξαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που πρέπει».


σχετικα αρθρα