current views are: 11

24 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:15

Ν. Ρωμανός στο «Ακραίως»: Αν υπήρχε προστασία του πολίτη, δεν θα συζητάγαμε για αυτοδικία

«Όσοι έλεγαν την Αμυγδαλέζα Νταχάου έχουν ευθύνες σήμερα για τη Μόρια».

Δημοσίευση 09:15’

«Όσοι έλεγαν την Αμυγδαλέζα Νταχάου έχουν ευθύνες σήμερα για τη Μόρια».

«Δεν έχουμε σοβαρό κράτος, γιατί αν είχαμε δεν θα συζητάγαμε για αυτοδικία» τόνισε o αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Ρωμανός στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Είναι αυτονόητο ότι το υπέρτατο αγαθό είναι η ανθρώπινη ζωή και είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να ζούμε σε ανασφάλεια και ανομία. Καθήκον της πολιτείας είναι να προστατεύει τον πολίτη και την περιουσία του. Δεν ανακαλύφθηκε η ανομία τώρα, αλλά αυτή την κατάσταση που βιώνουμε τώρα (Ρουβίκωνα, Εξάρχεια κ.λ.π.) θεωρώ ότι έχει ξεφύγει. Όσοι έλεγαν την Αμυγδαλέζα Νταχάου και την έκαναν σημαία τους για να εκλεγούν, έχουν ευθύνες σήμερα για τη Μόρια. Όλα αυτά δείχνουν ένα κράτος διαλυμένο».

 Ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε και στην υπόθεση της σύλληψης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου», μετά τη μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας. «Η υπόθεση Καμμένου είναι άλλη μια επίδειξη αυταρχισμού και καθεστωτισμού. Δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι μια λανθασμένη λογική και το μόνο που καταφέρνει είναι να συζητάμε το θέμα που δεν ήθελε να συζητήσει. Γίναμε πρωτοσέλιδο διεθνώς με τακτικές που θυμίζουν γειτονικές χώρες».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχολίασε και το εμπάργκο στην ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι: «υπάρχει αντίστοιχη κριτική που λέει ότι αργήσαμε να κάνουμε τον εμπάργκο. Δεν μπορεί να συγκρίνεται το εμπάργκο στην ΕΡΤ, με εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, γιατί στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με χρήματα του φορολογούμενου και στη δεύτερη για μια ιδιωτική επιχείρηση που κάνει τη δουλειά της και κρίνεται. Δεν μπορεί σ’ ένα δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης να έχει ρεπορτάζ για την αντιπολίτευση επτά δευτερόλεπτα, και όλο το υπόλοιπο δελτίο να «λιβανίζει» τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθιστά την ΕΡΤ παραμάγαζο του Μαξίμου».


σχετικα αρθρα