current views are: 10

25 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:21

Μένει μέχρι νεωτέρας ο Σαρίδης στην ΕΚ – Νέο πρόβλημα με Φωκά

Διπλός πονοκέφαλος για τον Βασίλη Λεβέντη

Δημοσίευση 09:21’

Διπλός πονοκέφαλος για τον Βασίλη Λεβέντη

Σαν τα…μανιτάρια σκάνε τα προβλήματα στο εσωτερικό της Ένωσης Κεντρώων, καθώς όλες οι προσπάθειες διευθέτησης των ανοιχτών μετώπων φαίνεται να πέφτουν στο κενό.

Η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, τελείωσε με τον βουλευτή Γ. Σαρίδη να πετάει το γάντι στον κ. Λεβέντη και να τον προκαλεί ουσιαστικά να τον διαγράψει, αφού πρώτα ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν ζητά συγγνώμη για τις πράξεις του, ούτε παραδίδει την έδρα.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Λεβέντης μίλησε στους δημοσιογράφους και έκανε λόγο για «αδιέξοδο» το οποίο αναμένεται να επιλυθεί μετά από σύσκεψη με παλαιότερα στελέχη της ΕΚ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες επιμένουν πως η εσωκομματική σύσκεψη γέννησε άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα που απειλεί ξεκάθαρα πλέον την βιωσιμότητα της ΕΚ. Ο Αρ. Φωκάς, φέρεται να αποχώρησε εκνευρισμένος αρκετή ώρα πριν τελειώσει η συνεδρίαση της ΚΟ, με ορισμένους να κάνουν λόγο για προεόρτια αποχώρησης.

Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση των όσων διεμήφθησαν, ο βουλευτής μέσα στη σύσκεψη είπε: «Είναι απαράδεκτη εικόνα κόμματος αυτή! Ντρέπομαι για όλους».

 Έτσι, τα σενάρια που μιλούν για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή και ενδεχόμενη συνεργασία του με την αξιωματική αντιπολίτευση, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Σε κάθε περίπτωση ενδεχόμενη αποχώρηση τόσο του κ. Φωκά όσο και του κ. Σαρίδη προδιαγράφει μια καταστροφική πορεία για την ΕΚ ή οποία θα χάσει την Κοινοβουλευτική της Ομάδα και όλα τα προνόμια που αυτή την συνοδεύουν.


σχετικα αρθρα