current views are: 11

1 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση09:21

Δ. Καμμένος στο «Ακραίως»: Πολιτικοί που κρύβονται πίσω από τη φούστα του Ζάεφ θα το πληρώσουν ακριβά

«Τα δύο πουλέν Τσίπρας και Ζαέφ δεν τους έφεραν το αποτέλεσμα»

Δημοσίευση 09:21’

«Τα δύο πουλέν Τσίπρας και Ζαέφ δεν τους έφεραν το αποτέλεσμα»

Με ήττα της Δύσης ερμήνευσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Το μήνυμα είναι ότι έχασε η Δύση, τα δύο πουλέν Τσίπρας και Ζαέφ δεν τους έφεραν το αποτέλεσμα. Παρά την παρέλαση όλων των ξένων αξιωματούχων από τα Σκόπια».

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν αισθάνθηκε δικαιωμένος, διότι όπως εξήγησε: «έχει υπογραφεί η συμφωνία, η οποία είναι σε πλήρη ισχύ, όπως και η διαδικασία εισόδου της ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Και 100% «όχι» να ήταν το αποτέλεσμα δεν θα είχε διαφορά. Υπάρχει οδικός χάρτης, η πίεση από τους ξένους που θέλουν να πετύχει η συμφωνία. Business as usual. Θα συνεχίσουν να στηρίζουν Ζάεφ».

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να έρθει η συμφωνία από τους γείτονες στο ελληνικό κοινοβούλιο, διότι «αν έρθει δεν έχει περιθώρια να μην την κυρώσει. Μας έχουν κλειδώσει και δέσει χειροπόδαρα. Και κάποιοι πολιτικοί που κρύβονται πίσω από τη φούστα του Ζάεφ, με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Ξεπούλησαν τη Μακεδονία. Γιατί δεν γυρίζει πίσω η συμφωνία αν δεν τη σταματήσουμε τώρα. Το λέει στο άρθρο 9 ότι είναι αμετάκλητη, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι πρωθυπουργός. Πρέπει να ακυρωθεί τώρα».

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς επιτέθηκε και κατά του ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά, γιατί «άνοιξε το θέμα με τους Τσάμηδες, θα μας τσουρουφλίσουν».

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δεν έχει αντίρρηση για την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, αλλά με άλλη ονομασία. «Εμείς είμαστε υπέρ να μπουν στο ΝΑΤΟ οι γείτονες να διασφαλίσουν τα σύνορά τους, όχι όμως με αυτόν τον τρόπο και αυτή τη συμφωνία. Εγώ δεν θέλω να τους δώσω το δικαίωμα να μπουν στο ΝΑΤΟ με αυτή την ονομασία. Ας το κρατήσουν την ονομασία τους για πάντα, αλλά δεν θα μπουν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Η περιοχή εκεί είναι ταραγμένη. Μπορεί να θέλουν να προσαρτηθούν στην Ελλάδα. Δεν θα είμαστε από ήττα σε ήττα».

Αναφέρθηκε και στο ερώτημα του δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντάς το «μαϊμού». «Οι Σκοπιανοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε λαθροερώτημα. Αν τους ρωτούσαν ευθέως θα βλέπαμε. Το έθεσαν στρογγυλεμένο».

Ερωτώμενος για τον Πάνο Καμμένο που έλεγε από πριν ότι δεν θα φτάσει στην ελληνική βουλή η συμφωνία γιατί δεν θα περάσει από τα Σκόπια, απάντησε: «Είμαστε σοβαροί; Στηρίζεσαι στο αποτέλεσμα των άλλων; Παίζεις την πατρίδα στα ζάρια; Τότε τι είσαι, ένας τζογαδόρος της πολιτικής».

Τέλος έκανε γνωστό ότι αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα θα πραγματοποιήσει την ανακοίνωση του κόμματός μας.


σχετικα αρθρα