ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλέλης στο «Ακραίως»: Ο κόσμος καίγεται και τα ποντίκια στο Μαξίμου χορεύουν

Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2018, 12:56 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2018, 13:37
Μαλέλης στο «Ακραίως»: Ο κόσμος καίγεται και τα ποντίκια στο Μαξίμου χορεύουν
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο κ. Ραγκούσης συμπεριφέρεται ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της κ. Σβίγκου».

«Ο κόσμος καίγεται και τα ποντίκια στο Μαξίμου χορεύουν» ισχυρίστηκε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μαλέλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υπονομεύει την πρόταση του ΚΙΝΑΛ. «Υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα από Μαξίμου, που προσπαθούν να υπομονεύσουν την πρότασή μας, για κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας. Η προβοκάτσια της κυβέρνησης δεν μας αφορά. H πρότασή μας, που ψηφίστηκε  ομόφωνα από την Εκτελεστική Γραμματεία, είναι καθαρή και ας απαντήσουν επ’ αυτού και όχι με ανέντιμο τρόπο να προσπαθούν να την αλλοιώσουν».

Σε σχέση με τη διαφοροποίηση των κ.κ. Ρέππα - Σαχινίδη, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ απάντησε: «Στην εκτελεστική γραμματεία αποφασίστηκε ομόφωνα η πρόταση που σας είπα. Υπάρχει ποικιλία απόψεων αλλά η γραμμή μας είναι αυτή. Όλα βέβαια, θα εξαρτηθούν από την επόμενη μέρα των εκλογών εάν έχουμε ισχυρή εντολή. Εάν πάρουμε μικρό ποσοστό τι να πούμε».

Τέλος ο κ. Μαλέλης επιτέθηκε στον κ.Ραγκούση λέγοντας πως: «Ο κ. Ραγκούσης συμπεριφέρεται ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της κ. Σβίγκου».