ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτήλας στο «Ακραίως»: Ευθύνη της κυβέρνησης ο εκτροχιασμός στο προσφυγικό

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2018, 11:59 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2018, 11:02
Φωτήλας στο «Ακραίως»: Ευθύνη της κυβέρνησης ο εκτροχιασμός στο προσφυγικό
Facebook Twitter Whatsapp

«Εμείς θα διαχωρίζαμε μετανάστες και πρόσφυγες», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Αποτέλεσμα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ο εκτροχιασμός της κατάστασης στο προσφυγικό», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλερόραση του ΣΚΑΪ προσθέτοντας πως «Η πολιτική τους χαρακτηρίζεται από ιδεοληψία και ανικανότητα». 

«Εμείς θα διαχωρίζαμε μετανάστες και πρόσφυγες. Αν δεν τους ξεχωρίζεις τότε δεν τους γυρνάς και πίσω»συνέχισε ο κ. Φωτήλας και πρόσθεσε: «Όταν έχεις αποφασίσει ότι η πολιτική σου είναι η πολιτική της ανοιχτής αγκαλιάς για όλους τους δύσμοιρους του κόσμου στέλνεις μήνυμα στους διακινητές ότι δεχόμαστε τους πάντες».

Σε σχέση με το Σκοπιανό ο κ. Φωτήλας τόνισε: «Είναι αντιληπτό πλέον πως ο κ. Καμμένος σε πλήρη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό με μοναδικό σκοπό να πάνε λίγο παραπέρα».

Υποστήριξε επίσης πως «Η κ. Σπυράκη ήταν η μόνη που πήγε στο Σκοπιανό Κοινοβούλιο να τους πει ότι εμείς θα είμαστε απέναντι (στη συμφωνία)».

«Η εικόνα μιας κυβέρνησης στην οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγορεί για πράκτορα τον υπουργό των Εξωτερικών δεν είναι εικόνα κυβέρνησης, είναι εικόνα ενός άθλιου τσίρκου», κατέληξε.