current views are: 8

9 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση10:55

Τελευταία θητεία στο δήμο Αθηναίων για Καμίνη – Επικρατέστερος υποψήφιος με στήριξη ΚΙΝΑΛ ο Γερουλάνος

Το tweet του δημάρχου

Δημοσίευση 10:55’

Το tweet του δημάρχου

Την Πέμπτη ο Γιώργος Καμίνης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά και επίσημα για το τι πρόκειται να κάνει σε σχέση με τον αν θα διεκδικήσει για μια ακόμη φορά τον Δήμο της Αθήνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά θα κάνει τις ανακοινώσεις του στη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας που θα προηγηθεί της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη. 

 

Ωστόσο, δεν αναμένεται να ακούσουμε στο δημοτικό συμβούλιο και επίσημα το τι προτίθεται να πράξει στη συνέχεια, με τις πληροφορίες που έχει αποκαλύψει ήδη το newpost να τον φέρουν να φλερτάρει με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ. 

Επικρατέστερος να λάβει το χρίσμα για τον Δήμο Αθηναίων από το ΚΙΝΑΛ εμφανίζεται για την ώρα ο Παύλος Γερουλάνος, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Πολλοί μιλούν ήδη για μια λογική συνέχεια της υποψηφιότητας Καμίνη μιας και οι δύο άνδρες φαίνεται να αντλούν μεγάλο μέρος της εκλογικής τους επιρροής από τον ίδιο χώρο. 

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Καμίνη να προχωρά μεν κάποια στιγμή σε ανοιχτή πρόταση στήριξης στο πρόσωπο του εκλεκτού του ΚΙΝΑΛ, αλλά χωρίς να είναι δεσμευτική, καθώς ως γνωστόν πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα και παράταξη, η οποία κατά πρώτα βήματα τουλάχιστον στο Δήμο αριθμούσε συνολικά 16 κόμματα και κινήσεις. Από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τους οικολόγους μέχρι την τότε κίνηση Λοβέρδου, τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία ακόμη και τους «Πειρατές» 

Πάντως, ο ίδιος ο κ. Καμίνης έκανε ήδη την παρέμβασή του με ένα tweet στο οποίο ουσιαστικά προαναγγέλλει την κάθοδο του ΚΙΝΑΛ στο Δήμο με δικό του υποψήφιο, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ για τα περι συνεργασιών και στηρίξεων που επιχειρεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.


σχετικα αρθρα