ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιπιλή στο «Ακραίως»: Ντροπή να πέφτει τόσο χαμηλά ο Έλληνας πρωθυπουργός

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 12:33 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2018, 16:41
Πιπιλή στο «Ακραίως»: Ντροπή να πέφτει τόσο χαμηλά ο Έλληνας πρωθυπουργός
Facebook Twitter Whatsapp

«Πέσανε στα πόδια του συγκυβερνήτη μόνο και μόνο για να κρατηθούν στην εξουσία».

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη σε θέματα πολιτισμού της καθημερινότητας Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Είναι ντροπή για όλους τελικά να πέφτει τόσο χαμηλά ο Έλληνας πρωθυπουργός προκειμένου να κρατηθεί λίγους μήνες στην εξουσία. Επιβεβαιώθηκε η ύβρις του κ. Καμμένου πέσανε στα τέσσερα. Τελικά βρέθηκε ο αποδέκτης της ύβρεως. Είναι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του. Πέσανε στα πόδια του συγκυβερνήτη μόνο και μόνο για να κρατηθούν στην εξουσία, από τη στιγμή που δεν αποπέμφθηκε από χθες ο κ. Καμμένος» ισχυρίστηκε η πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Έπρεπε να έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο από την κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας. Αφού δεν σας βγαίνει, γιατί θέλετε να καταστρέψετε τα πάντα; Ξεπουλάνε τα πάντα, και τη ΔΕΗ. Αυτοί οι αριστεροί σε συνεργασία με τους ακροδεξιούς έχουν δώσει την περιουσία  για 99 χρόνια. Η έξοδος από τα μνημόνια είναι πιο βρώμικη και πιο δύσκολη. Και θέλουν να παραμείνουν για να κλείσουν κι άλλες δουλειές;»

Η κ. Πιπιλή δεν δέχθηκε ότι είναι κρίσιμη η περίοδος για τη χώρα. «Για τον κ. Τσίπρα είναι αυτά τα σημαντικά. Όταν το σύνολο της αντιπολίτευσης είναι αντίθετο στη συμφωνία των Πρεσπών για a priori αναγνώριση της γλώσσας, δεν μιλάμε για κίνδυνο της χώρας. Έπρεπε να επέλθει μετά από 27 χρόνια μια συμφωνία, να ενωθούν οι δύο λαοί, έφτασε με την αλαζονική συμπεριφορά του κ. Τσίπρα, να ενωθούν οι δύο λαοί, επειδή είναι αντίθετοι στη συμφωνία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση της ΝΔ. «Εγώ χάρηκα γιατί ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τους πρέσβεις 28 χωρών, και τους είπε ότι θα επιμείνει στη θέση του. Έχει αποδείξει ότι τα λέει κατάμουτρα».