current views are: 12

13 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση18:54

Γ. Μυλόπουλος: Η ΝΔ καλύπτει και προφυλάσσει τα… δικά της παιδιά

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ “ασχολούνται” μαζί μου»

Δημοσίευση 18:54’

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ “ασχολούνται” μαζί μου»

Ανεύθυνη και αήθη τακτική «να βαφτίζει “σκάνδαλα” υποθέσεις που βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο εισαγγελικής διερεύνησης, προδικάζοντας το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας, πριν καν αυτή ξεκινήσει και αποδίδοντας ευθύνες επιλεκτικά και κατά το δοκούν», καταλογίζει στη ΝΔ ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.

«Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο ερευνώμενες υποθέσεις οφείλονται σε καταγγελίες που κατατέθηκαν μόλις τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ δηλαδή ο υπογράφων ήταν ήδη πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό ΑΕ, τη στιγμή κατά την οποία αναφέρονται σε γεγονότα που συνέβησαν προ ετών στο ΑΠΘ. Δεν είναι ακόμη τυχαίο ότι στην πρώτη ερευνώμενη υπόθεση, η αγορά του επίμαχου κτιρίου ερευνών πραγματοποιήθηκε όχι κατά τη δική μου, αλλά κατά τη διάρκεια της επόμενης πρυτανικής αρχής. Όπως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στη δεύτερη ερευνώμενη υπόθεση, η απαλλοτρίωση τμήματος του αγροκτήματος του ΑΠΘ και η εκταμίευση του επίμαχου ποσού, συντελέστηκαν δύο θητείες πριν από την δική μου» αναφέρει ο κ. Μυλόπουλος στην ανακοίνωσή του.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει πως «και στις δύο περιπτώσεις, κατά τραγική σύμπτωση, σύμφωνα με τη ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ, ως αποκλειστικός υπεύθυνος, μεταξύ των πολλών εξεταζόμενων, κατονομάζεται ο υπογράφων», και προσθέτει πως «είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που η ΝΔ καλύπτει και προφυλάσσει τα… δικά της παιδιά».

«Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ “ασχολούνται” μαζί μου, ενοχοποιώντας με για κατασκευασμένες υποθέσεις και αποδίδοντάς μου ανύπαρκτες ευθύνες» παρατηρεί περαιτέρω και συμπληρώνει: «Όπως συνέβη σε όλες τις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της πρυτανικής μου θητείας, που προσπάθησαν και πάλι να με ενοχοποιήσουν κατά ψευδή και συκοφαντικό τρόπο, έτσι και τώρα η δικαιοσύνη θα κάνει το χρέος της και η αλήθεια θα λάμψει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Καταληκτικά, αναφέρει πως «όσοι πολιτεύονται με λάσπη και συκοφαντίες, σπιλώνοντας αθώους και καταστρέφοντας υπολήψεις προκειμένου να υπηρετήσουν τις πολιτικές τους επιδιώξεις, θα πάρουν από τον ελληνικό λαό την απάντηση που τους αξίζει».

Η ανακοίνωση του κ. Μυλόπουλου κλείνει με υστερόγραφο στο οποίο ενημερώνει υπεύθυνα τη ΝΔ, όπως λέει χαρακτηριστικά, «ότι το έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, που είχε σταματήσει επί των ημερών που εκείνη βρίσκονταν στην κυβέρνηση, καταγράφει τα τελευταία 2,5 χρόνια εντυπωσιακή πρόοδο και “βλέπει”, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ορίζοντα ολοκλήρωσης».


σχετικα αρθρα