current views are: 14

15 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση09:10

Μητσοτάκης κατά Πολάκη: Οι επόμενες εκλογές θα αφορούν και τις θεμελιώδεις αξίες μας

«Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δημοσίευση 09:10’

«Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της οποίας υποστήριξε ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή». Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ δεν εκφοβίζεται, ενώ την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: 

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών».

Δείτε το tweet του κ. Μητσοτάκη:

Υπενθυμίζεται ότι χθες πηγές της Νέας Δημοκρατίας σημειώναν πως «ο κ. Τσίπρας ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη». 

Γεωργιάδης: Να παρέμβει ο Παυλόπουλος

Την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας, ως εγγυητή της Δημοκρατίας ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, μετά τις δηλώσεις του κ. Πολάκη περί διώξεων των πολιτικών του αντιπάλων. ‘

Όπως υπογράμμισε «Αισθάνομαι ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία. Ο κ. Παυλόπουλος θα κάνει κάποια δήλωση γι’ αυτό που ακούστηκε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι εγγυητής της Δημοκρατίας».

«Μετά τη χθεσινή δήλωση του κ. Πολάκη ότι για να κερδίσουν τις εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιον πολιτικό αντίπαλο στη φυλακή, δεν μπορούμε να συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην δημοκρατία μας. Είναι υπουργός της Κυβερνήσεως και τυγχάνει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα. Άρα αυτά που λέει δεν είναι χωρίς να γνωρίζει ο Τσίπρας. Πως ακριβώς θα έχω εμπιστοσύνη στη λειτουργία των θεσμών όταν στο ανώτατο όργανο του κυβερνώντος κόμματος, στέλεχος λέει να προχωρήσουν σε διώξεις των πολιτικών αντιπάλων για να κερδίσουν τις εκλογές;» είπε και σημείωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές αρχές, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω έναν εισαγγελέα να θέλει να ανταλλάξει μια θεσούλα».


σχετικα αρθρα