current views are: 16

16 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση05:31

Ραντεβού στα… κρυφά για Τσίπρα – Καμμένο (φωτό)

Το μυστικό γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης.

Δημοσίευση 05:31’

Το μυστικό γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης.

Μπορεί να ακούγονται διάφορα για τις σχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο Πάνο Καμμένο, όμως ως φαίνεται οι δύο τους έχουν μια αγαστή συνεργασία. Υπό… άκρα μυστικότητα χθες το μεσημέρι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι γευμάτισαν στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης, όπως γράφουν τα «Νέα».

Άλλωστε λίγες ώρες πριν ο υπουργός Άμυνας είχε τονίσει ότι είναι καθημερινή η επαφή του με τον πρωθυπουργό, ενώ είχε ξεκαθαρίσει το… τοπίο για το plan B στο «Μακεδονικό», τονίζοντας ότι ο Α. Τσίπρας ήταν ενήμερος, αλλά δεν συμφωνούσε με αυτό.

Επίσημη ανακοίνωση για τη χθεσινή συνάντηση δεν υπήρχε. Στις 3:10 το μεσημέρι, ο υπουργός Άμυνας εμφανίστηκε στην πόρτα της Λέσχης για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό, ο οποίος έφτασε μέσω της οδού Μουρούζη τρία λεπτά αργότερα.

Πηγή φωτό: Τα Νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεύμα που ακολούθησε, Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν να να προχωρήσουν μαζί τουλάχιστον έως τον Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, σε περίπτωση βέβαια που βρεθεί η πλειοψηφία των 2/3 στη Βουλή των Σκοπίων.

Συνεχίζουν παρά τις διαφωνίες

Με το χθεσινό μυστικό ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών φάνηκε πως – τουλάχιστον επί του παρόντος – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω την σκληρή κριτική από πολλούς βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου και να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους.


σχετικα αρθρα