current views are: 2

16 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση11:39

Β. Κικίλιας: Γεννιέται μια νέα γενιά τρομοκρατών με την πολιτική ανοχή και κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ

«Στο Λεκανοπέδιο έχει αφεθεί ο πολίτης στην τύχη του»

Δημοσίευση 11:39’

«Στο Λεκανοπέδιο έχει αφεθεί ο πολίτης στην τύχη του»

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο και κατηγόρησε πως παρέχει πολιτική ανοχή και κάλυψη σε μια νέα γενιά τρομοκρατών εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως «όταν κάποιοι κουκουλοφόροι – με την ανοχή επί 4 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – καίνε, σπάνε, βανδαλίζουν και πετούν καμιά τριανταριά μολότοφ σε μία στατική φρουρά στο ΑΤ Ομονοίας, τότε είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και αυτό σημαίνει ότι το κράτος δεν κάνει καλά τη δουλειά του».

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε για την περίοδο που ήταν ο ίδιος υπουργός, πως οι αστυνομικοί έκαναν τότε πολύ καλά τη δουλειά τους, με φιλότιμο, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει τρεις φορές η πολιτική ηγεσία και η κατάσταση είναι απογοητευτική και λίαν ανησυχητική. Τα αποτελέσματα δείχνουν τεράστια ανεπάρκεια στη διοίκηση, σχέσεις μεταξύ των φυλακών Κορυδαλλού, του αναρχικού κόσμου και ποινικών στοιχείων. Ο Ρουβίκωνας αφήνεται να αλωνίσει σε Πανεπιστήμια, δημόσιους χώρους, στη Βουλή, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Δυστυχώς, έτσι γεννιέται μια νέα γενιά τρομοκρατών στη χώρα, με την πολιτική ανοχή και κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε κατηγορώντας τους υπουργούς πως ο ένας λέει πως «τα παιδιά κάνουν ακτιβισμό» και ο άλλος πως «τα παιδιά δεν κάνουν τίποτα κακό».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια υπάρχει κοινή ιδεολογική μήτρα με τον ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που ήταν κόμμα διαμαρτυρίας του 2,5%. Μάλιστα, όπως είπε, επί Νέας Δημοκρατίας δεν θα υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα, στο μπάχαλο, την ασυδοσία και την αναρχία που επικρατούν. «Οι Έλληνες πολίτες το δικαιούνται γιατί πληρώνουν μέσω της φορολογίας να έχουν ασφάλεια και τάξη στις γειτονιές τους. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Το 2014 είχαμε τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας. Στο Λεκανοπέδιο έχει αφεθεί ο πολίτης στην τύχη του. Είναι πολιτική επιλογή, πιέστηκαν οι προηγούμενοι Υπουργοί από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ακτιβιστικές ομάδες και συγκεκριμένα πρόσωπα να μην ακουμπούν το Ρουβίκωνα» τόνισε προσθέτοντας πως «είναι γνωστή η ιδεολογική τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, το αν έχουν υπερασπιστεί βουλευτές του, τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη στα δικαστήρια, αν στελέχη του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν σε ανοιχτή γραμμή με ποινικούς με τρομοκρατικές ρίζες». Αναφερόμενος στο νόμο Παρασκευόπουλου, ο κ. Κικίλιας είπε πως έχουν αποφυλακιστεί εγκληματίες και έχουν σκοτώσει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λογοδοτήσει για την ανομία που επικρατεί στη χώρα. Όμως, η βασική μας διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εμείς πιστεύουμε στο διαχωρισμό των εξουσιών. Δεν θα ακούσετε από μένα ποιος θα πάει φυλακή. Αυτά θα τα ακούσετε από τον κ. Πολάκη και τον κ. Καμμένο. Υπάρχει απολυταρχισμός στη διάθεση της κυβέρνησης να ελέγξει όλες τις εξουσίες. Δεν είμαστε όμως στη μετα-Σοβιετική Ένωση, είμαστε μια δυτική ευρωπαϊκή χώρα» τόνισε. Αναφορικά με το Σκοπιανό, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ είπε πως οι κ.κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς, διαπραγματεύτηκαν εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, ενώ για την οικονομία δήλωσε πως «μετά το παράλληλο πρόγραμμα, το σκίσιμο των μνημονίων, τη σεισάχθεια, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, και αφού έκοψαν τις συντάξεις, υπερφορολόγησαν τους πάντες και διέλυσαν τη μεσαία τάξη, έρχονται στο τέλος της τετραετίας να μας πουν ότι θα προνομοθετήσουν δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση».


σχετικα αρθρα