current views are: 9

23 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση08:37

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει μεγάλος χορηγός του Κυρ. Μητσοτάκη

«Γιατί κράτησε τον κ. Καμμένο, και έδιωξε έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες…».

Δημοσίευση 08:37’

«Γιατί κράτησε τον κ. Καμμένο, και έδιωξε έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες…».

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τονίζοντας « ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο μεγάλος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει ξεπλύνει την περίοδο Καραμανλή».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως: «Περικόψαν όλες τις συντάξεις. Κόβουν τις παλιές συντάξεις και τώρα έρχονται και λένε ότι από αυτά που συμφώνησαν, μάλλον, θα γλιτώσουν τη μία περικοπή. Κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους!» τόνισε η κ. Γεννηματά, ζητώντας ριζική αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου. «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις συντάξεις από εδώ και πέρα. Πρέπει να ξανά βρουν οι συνταξιούχοι την αξιοπρέπειά τους» συμπλήρωσε.

«Αν δεν έρθουν οι επενδύσεις στην χώρα, θα τρώμε τις σάρκες μας. Δεν προχωράμε έτσι. Δεν μπορούν να έρθουν τοξικό δηλητηριώδες κλίμα» υποστήριξε στην συνέχεια, η Φώφη Γεννηματά.

Όπως υπογράμμισε: «Έχω ζητήσει εκλογές εδώ και καιρό. Και το έκανα όταν είδα, πως πήγε να κλείσει την αξιολόγηση η κυβέρνηση» προσθέτοντας, πως: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μονομαχούν στο κενό. Δεν αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών».

«Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο μεγάλος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει ξεπλύνει την περίοδο Καραμανλή» είπε για όσους «έχουν το θράσος να κατηγορούν το Κίνημα Αλλαγής» ότι στρώνει τον δρόμο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έριξαν όλες τις ευθύνες στο «μαύρο πρόβατο» είπε αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ότι σιγά-σιγά θα αποκατασταθεί η αλήθεια σε αυτόν τον τόπο. «Βλέπω πως μας αντιμετωπίζει ο κόσμος. Μας ανοίγει ο κόσμος την πόρτα τους» υποστήριξε η κ. Γεννηματά.

Όσο για τον κ. Παπαντωνίου που σήμερα απολογείται για δεύτερη ημέρα ενώπιον του Εισαγγελέα, η Φώφη Γεννηματά, τόνισε, ότι: «Δεν κάνω για κανέναν εξαίρεση. Όλοι και όλα στο φως. Διαφάνεια παντού! Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη».

Αναφορικά με την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση, η κ. Γεννηματά ανέφερε πως όπως φαίνεται, «εκτός από τον κ. Καμμένο, όλοι οι άλλοι είναι για κατανάλωση. Όσο προχωράμε προς τις εκλογές, φαίνεται πως οι επιδιώξεις τους, είναι αποκλίνουσες. Πρέπει ο ελληνικός λαός να πάρει την κατάσταση στην χώρα του. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής». Όπως, είπε, ρωτήστε τον Αλέξη Τσίπρα «γιατί τα ανέχεται όλα αυτά. Γιατί κράτησε τον κ. Καμμένο, και έδιωξε έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες…».

Επίσης, επισήμανε, πως: «Αυτή την στιγμή η χώρα δυσκολεύεται να βγει στις αγορές. Οι επιχειρηματίες έχουν γονατίσει από την υπερφορολόγηση. Τα νέα  παιδιά συνεχίζουν αν φεύγουν το εξωτερικό».

Η Φώφη Γεννηματά, ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι: «Από αυτή την Βουλή δεν μπορεί να προκύψει νέα πλειοψηφία (…). Δεν υπάρχει σωσίβιο σωτηρίας για την κυβέρνηση από το ΚΙΝΑΛ».

 


σχετικα αρθρα