ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η επιστολή Κοτζιά δεν είναι προσωπικό ραβασάκι - Πρέπει να δημοσιοποιηθεί

Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου 2018, 13:41 / Ανανεώθηκε 23 Οκτωβρίου 2018, 14:27
ΝΔ: Η επιστολή Κοτζιά δεν είναι προσωπικό ραβασάκι - Πρέπει να δημοσιοποιηθεί
Facebook Twitter Whatsapp

«Αν ο κ. Τσίπρας φοβάται, οφείλει να το πράξει πλέον ο πρώην ΥΠΕΞ».

Στον... αφρό της επικαιρότητας κρατά την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά η Νέα Δημοκρατία εμμένοντας στη θέση της για δημοσιοποίηση, 

«Έξι ημέρες έχουν περάσει από την αποπομπή Κοτζιά και οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση με υπουργούς να αλληλοκατηγορούνται και να αλληλοϋβρίζονται» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς και ζητά: «Η επιστολή παραίτησης ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα. Αν ο κ. Τσίπρας φοβάται, οφείλει να το πράξει πλέον ο κ. Κοτζιάς». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες στην ομιλία του ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό, μετά την παραίτησή του, σημειώνοντας πως αφορμή ήταν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση «πολιτικά ακατανόητη».

«Αυτά είναι γραμμητζίδικα, τους είπα. Απάντησα, λοιπόν, αν οι κύριοι με προκαλούν ότι δεν έχω λόγους που παραιτούμαι, να πάνε να διαβάσουν την επιστολή. Δεν είχα σκοπό να την κοινοποιήσω», ισχυρίστηκε.