ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από την Ξαφά, η οποία ζήτησε περικοπές των συντάξεων

Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου 2018, 13:12 / Ανανεώθηκε 24 Οκτωβρίου 2018, 13:12
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από την Ξαφά, η οποία ζήτησε περικοπές των συντάξεων
Facebook Twitter Whatsapp
«Οι δηλώσεις της άτυπης συμβούλου του προέδρου της ΝΔ δεν προξενούν έκπληξη»

Κάλεσμα στον Κ. Μητσοτάκη να «σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια» απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των δηλώσεων της Μ. Ξαφά η οποία τάχθηκε υπέρ των περικοπών των συντάξεων.

«Οι δηλώσεις της άτυπης συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντας Ξαφά, σχετικά με την ανάγκη περικοπής των συντάξεων δεν προξενούν έκπληξη. Το στέλεχος της Δράσης, που εντάχθηκε ως συνιστώσα στη Νέα Δημοκρατία μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος, μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές και αντικοινωνικές τοποθετήσεις, βγαλμένες απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της κ. Ξαφά, στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα».

«Η Μιράντα Ξαφά καθιερώθηκε ως ο άνθρωπος των "ειδικών αποστολών" του αρχηγού της ΝΔ όταν τον Νοέμβριο του 2017, σε συναντήσεις που είχε με επενδυτές στο Λονδίνο, υπονόμευε τη χώρα κινδυνολογώντας για την πορεία της οικονομίας», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από "μυστικούς" και "φανερούς" συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια».