current views are: 4

24 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση12:39

ΝΔ: Να εξηγήσει ο Τσίπρας ποιους εννοεί ο Καμμένος ότι χρηματίζονται από τον Σόρος (Βίντεο)

«Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται;»

Δημοσίευση 12:39’

«Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται;»

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα είπε χθες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην τηλεόραση Creta για το υπουργικό συμβούλιο που οδήγησε στην παραίτησή του.

Η ΝΔ, στέκεται ιδιαίτερα στην καταγγελία του κ. Καμμένου που αποκάλυψε ο κ. Κοτζιάς, δηλαδή ότι  ο Τζορτζ Σόρος «χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους». 

«Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος. Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς. Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;», τονίζει σε ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο κ. Κοτζιάς αναφερόμενος στα όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, σημείωσε: «Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερά του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής. Η άλλη πλευρά έλεγε ότι “τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών”, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε. Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπ. Άμυνας ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης δεν μπορώ να συμμετέχω».


σχετικα αρθρα