current views are: 8

28 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση12:01

Καμμένος: Όποιος αμφισβητήσει την κυριαρχία μας θα το πληρώσει – «Παραιτήσου» του φώναξε πολίτης

«Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο όχι» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δημοσίευση 12:01’

«Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο όχι» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Την ώρα που η Τουρκία στήνει σκηνικό έντασης στο Αιγαίο αλλά και την Ανατολική Μεσόγειο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στέλνει μήνυμα πως όποιος αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα το πληρώσει.

Ειδικότερα, από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Καμμένος δήλωσε: «ο ελληνικός λαός, ο κλήρος, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου στέλνει ένα μήνυμα εθνικής ενότητας αλλά και αποφασιστικότητος, σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη. Και γι’ αυτήν εργαζόμαστε. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν πολύ καλά ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας θα μας βρει απέναντί του ενωμένους, όλους μαζί και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τέλος τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για «τη μεγάλη επιμονή, υπομονή που επέδειξαν. Για το ότι δεν κατέβασαν την σημαία της πατρίδος. Για το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητά τους. Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για σας».

Να σημειώσουμε πως μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας ακούστηκε πολίτης να φωνάζει: «Καμμένε παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία».


σχετικα αρθρα