current views are: 9

29 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση09:03

Βαρουφάκης: Ο Σόρος ζήτησε από τον Τσίπρα την αποπομπή μου τον Ιούλιο του 2015

«Νεοφασιστοειδές» ο Καμμένος

Δημοσίευση 09:03’
Βαρουφάκη

«Νεοφασιστοειδές» ο Καμμένος

Με σκληρά λόγια μίλησε για τους «πρώην συντρόφους» του ο Γιάνης Βαρουφάκης, βάζοντας στο κάδρο του και τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο υποστήριξε ότι προκειμένου να παραμείνει στην πρωθυπουργική καρέκλα «όλοι είναι αναλώσιμοι. Σε αυτό τον εξυπηρετούσε ο Καμμένος και όχι ο Κοτζιάς», υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν νιώθει πικρία για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Άνθρωποι είμαστε. Όταν έχεις σφίξει χέρια και έχεις φάει ψωμί και αλάτι και βλέπεις ότι αυτό τελικά ποτέ δεν ίσχυε, κάποια πικρία τη νιώθεις. Για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου και μετά προχωράς γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα πρόσωπα».

Αναφερόμενος στον Τζορτζ Σόρος, τον οποίο χαρακτήρισε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αποκάλυψε: «Μια φορά ο Σόρος είχε σηκώσει το τηλέφωνό του και ήρθε σε επαφή με τον Τσίπρα. Ήταν τον Ιούλιο του 2015 και ζήτησε την παραπομπή μου».

Χαρακτήρισε «νεοφασιστοειδή» τους Σαλβίνι, Τραμπ, Όρμπαν και ερωτηθείς αν σε αυτή την κατηγορία βάζει και τον Πάνο Καμμένο, απάντησε θετικά.

Απαντώντας στη ΝΔ και στα περί Εξεταστικής για την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών, ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε: «Όχι μόνο Εξεταστική, στρατοδικείο να μου κάνουν, αλλά δεν τολμούν. Μακάρι να έρθουν ως μάρτυρες κατηγορίας και οι πρώην συντρόφοι μου».


σχετικα αρθρα