current views are: 3

5 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση08:37

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο Θ. Αμπατζόγλου

Η ανακοίνωσή του

Δημοσίευση 08:37’

Η ανακοίνωσή του

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε, σήμερα, ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ και ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Αμπατζόγλου δηλώνει ότι η απόφασή του πηγάζει από την αυθόρμητη παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών του.

Ολόκληρο το κείμενο την υποψηφιότητας Θεόδωρου Αμπατζόγλου έχει ως εξής : 

«Η απόφασή μου να διεκδικήσω τον δήμο Αμαρουσίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, πηγάζει από την αυθόρμητη και μαζική παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών. Όλοι μας αγαπάμε το Μαρούσι, ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και επιθυμούμε να παλέψουμε συλλογικά για να κάνουμε την πόλη μας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ στο κατώφλι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. 

Τα δεδομένα για την αυτοδιοίκηση αλλάζουν διαρκώς. Χρειάζεται γνώση και εμπειρία προκειμένου να αξιοποιηθούν οι καλύτερες πρακτικές από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς όφελος των πολιτών.

Για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή Δημοτικών Συμβούλων, διακεκριμένων πολιτών, επιστημόνων και επαγγελματιών αλλά κυρίως της Νέας Γενιάς που μαζί θα παλέψουμε για να κάνουμε το Μαρούσι την πόλη πρότυπο για το σήμερα και το αύριο όλων μας.

Όλοι εμείς που αγαπάμε το Μαρούσι, αποφασίσαμε να δώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις, την εμπειρία και την ενεργητικότητά μας προς όφελος των δημοτών πέρα από κομματικά στεγανά και άγονες μικρότητες. 

Η δική μου διαδρομή, επαγγελματική, επιστημονική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους. Πιστεύω ότι η πορεία του καθενός που ασχολείται με τα κοινά, πρέπει να αξιολογείται. Οι θέσεις μας, η στάση μας, οι πράξεις μας είναι η ταυτότητά μας. 

Για να προχωρήσουμε με επιτυχία , θα χρειαστούμε την ενεργή συμμετοχή όλων. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθώ με τον δήμαρχο και φίλο Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συνεργασία για την νικηφόρα πορεία προς τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν οι ΠΡΑΞΕΙΣ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 

Όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε ΔΡΑΣΗ και προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για μας και τα παιδιά μας». 


σχετικα αρθρα