current views are: 9

9 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:45

Καρανικόλας στο «Ακραίως»: Η Ελλάδα σέρνεται και σιωπά σε προκλήσεις από αδύναμες χώρες

«Χαϊδεμένα παιδιά της κυβέρνησης τα μέλη του Ρουβίκωνα»

Δημοσίευση 10:45’

«Χαϊδεμένα παιδιά της κυβέρνησης τα μέλη του Ρουβίκωνα»

«Οι δηλώσεις Ράμα και Μπερίσα είναι προκλητικές και εμπρηστικές. Δεν ενισχύουν τις σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας, αλλά δείχνουν και ασέβεια απέναντι στον ελληνικό λαό που απέδειξε τόσα χρόνια πως τους στηρίζει» τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Και επιτέθηκε στην κυβέρνηση: «Βλέπουμε μια μεταστροφή στην εξωτερική πολιτική, σε θέματα μείζονος σημασίας η κυβέρνηση δείχνει υποχωρητικότητα και σιωπή απέναντι σε προκλήσεις δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα και στο Σκοπιανό και σε σχέση με την Τουρκία. Η Ελλάδα ήταν ισχυρή χώρα στα Βαλκάνια και πλέον σέρνεται και σιωπά απέναντι σε προκλήσεις από χώρες πιο αδύναμες όπως η Αλβανία και τα Σκόπια».

«Χαϊδεμένα παιδιά της κυβέρνησης τα μέλη του Ρουβίκωνα»

 «Χαϊδεμένα παιδιά της κυβέρνησης» χαρακτήρισε τα μέλη του Ρουβίκωνα ο κ. Καρανικόλας και συμπλήρωσε: «Το παράλληλο κράτος του Ρουβίκωνα καλά κρατεί και ενισχύεται με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Είναι τα χαϊδεμένα τους παιδιά. Σε καμία χώρα δεν μπαίνει μια συλλογικότητα να τα σπάει σε δημόσιες υπηρεσίες και να ξεπερνά κάθε όριο νομιμότητας. Αυξάνει η εγκληματικότητα και τι κάνει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τσακώνεται για τα ρουσφέτια. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια των πολιτών».

Για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο κ. Καρανικόλας τις  εξαγγελίες της κυβέρνησης για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων και πρόσθεσε: «Και οι ίδιοι έχασαν το μέτρημα στις προσλήψεις. Προεκλογικές μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί πρακτικές «Μαυρογιαλούρου» για να εξαπατήσει τους πολίτες και να κερδίσει τις εκλογές. Όμως η απάντηση των πολιτών θα είναι ηχηρή. Ο κ. Τσίπρας κάνει απλή διαχείριση της επερχόμενης ήττας. Πρόκειται για πολιτική υποκρισία. Λέει ο κ. Τσίπρας δεν το κάναμε επειδή μας υποχρέωσε το ΣτΕ, αλλά επειδή είναι ηθική μας υποχρέωση. Την ίδια στιγμή η κ. Αχτσιόγλου, είπε ότι ήταν προς το συμφέρον οι περικοπές που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια».

Επίσης ο κ. Καρανικόλας αναρωτήθηκε: «Οι προσλήψεις με ποιανού τα λεφτά θα γίνουν; Θα συνεχίσει ο κ Τσίπρας αυτή την φοροεισπρακτική λαίλαπα ή θα περικόψει και άλλο την κοινωνική πολιτική;»

«Φοβισμένος πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας»

Τα πυρά του δέχθηκε προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. «Ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει. Δηλητηριάζει λοιπόν, την πολιτική ζωή, δημιουργεί σκάνδαλα για να πει ότι εγώ κάνω κάθαρση. Ο κ. Πολάκης εφαρμόζει το δόγμα της κυβέρνησης. Ανοίγουν ένα βούρκο λασπολογίας που θα πέσουν οι ίδιοι μέσα. Δεν μας έχει πει ο κ. Τσίπρας τι γίνεται με τον Σόρος, για την έρευνα της OLAF και που πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό. Είναι ένας φοβισμένος πρωθυπουργός και χρησιμοποιεί παλαιΐστικες τακτικές για να κερδίσει τις εκλογές».


σχετικα αρθρα