ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η ανεργία δεν μειώνεται με διορισμούς στο Δημόσιο

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2018, 14:32 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2018, 15:29
Facebook Twitter Whatsapp

«Τον κύριο Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Θυμό και αγανάκτηση» δήλωσε ότι ένιωσε ο πρόεδρος τη ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούγοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι η χώρα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, αλλά καλύτερο, υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο «για την πολιτική του επιβίωση».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

Επιστρέφοντας αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα.

Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες. Θυμό και αγανάκτηση. Με κυνισμό και αλαζονεία εξακολουθεί να προσβάλλει και να κοροϊδεύει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση ούτε από τα ψέματά του που βάφτισε αυταπάτες.

Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους είχε γονατίσει στους φόρους και στις εισφορές.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος. Χρειάζεται καλύτερο κράτος. Και το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο Δημόσιο, αλλά μ επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. Τον κύριο Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση.

Εμάς, μας ενδιαφέρον όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες. Ιδίως οι νέοι, που θέλουν δουλειές, ευκαιρία και ασφάλεια.

Γι’ αυτούς, θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα