ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης πολεμά την ανοικοδόμηση του κοινωνικού κράτους

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2018, 16:44 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2018, 17:50
Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης πολεμά την ανοικοδόμηση του κοινωνικού κράτους
Facebook Twitter Whatsapp

«Θα δει τα μέτρα ελάφρυνσης να ψηφίζονται ένα προς ένα. Και θα λέει "ναι σε όλα"»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάντηση σε έντονο ύφος έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου στις επικρίσεις του προέδρου της ΝΔ για το κυβερνητικό σχέδιο χιλιάδων προσλήψεων στο Δημόσιο, οι οποίες σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν λύνουν το πρόβλημα της ανεργίας.

«Ο υπουργός των απολύσεων και υμνητής των μνημονίων που διέλυσαν τη δημόσια Υγεία και Παιδεία, αφήνοντας νοσοκομεία και σχολεία χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές και δασκάλους, κατηγορεί την κυβέρνηση που με σχέδιο θέλει, αφού έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, να ανοικοδομήσει το κοινωνικό κράτος» απαντά το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στον αρχηγό της ΝΔ.

«Ωστόσο, δεν προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει την αναλογία 1:5 στο Δημόσιο, για την οποία έκανε πίσω μέχρι και το ΔΝΤ» συνεχίζει το Μέγαρο Μαξίμου στην ανακοίνωση που εξέδωσε και καταλήγει: «Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα δει προς απογοήτευση του ιδίου και των συμφερόντων που εκπροσωπεί και το κοινωνικό κράτος να ενισχύεται και τα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών να ψηφίζονται ένα προς ένα. Και θα λέει "ναι σε όλα"». 

Επίθεση στο κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς 

«Τον κ. Μητσοτάκη δεν τον ενοχλούσε ποτέ το μεγάλο κράτος. Αυτό που έδινε μεγάλες συμβάσεις σε Novartis και Siemens. Αυτό των εργολάβων καθαριότητας. Τον ενοχλεί το κοινωνικό κράτος, το κράτος της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών σε Υγεία και Παιδεία. Προφανές.». Αυτό ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter