current views are: 8

13 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:26

Α. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

«Εγώ παραιτήθηκα από 170.000 ευρώ αναδρομικά. Και δεν μου περισσεύουν».

Δημοσίευση 10:26’

«Εγώ παραιτήθηκα από 170.000 ευρώ αναδρομικά. Και δεν μου περισσεύουν».

«Η πρόθεση του κ. Μητσοτάκη είναι να γίνει γενναία και μεγάλη αναθεώρηση του συντάγματος» ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

 «Η ΝΔ θα καταθέσει προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση. Είχαμε πολύωρη σύσκεψη. Η πρόταση που έχει κάνει ο κ.Τσίπρας είναι καθαρά προσχηματική. Ο κ. Κατρούγκαλος είπε πρόσφατα ότι πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι να γίνει η συνταγματική αναθεώρηση, αλλά να εμποδίσει για την επόμενη δεκαετία τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η ΝΔ δεν θα δεχθεί μια προσχηματική αναθεώρηση του συντάγματος».

Αναφερόμενος στα αναδρομικά των βουλευτών επισήμανε πως: «Οι βουλευτές έχουμε παραιτηθεί εγγράφως στο παρελθόν από τα αναδρομικά. Εγώ παραιτήθηκα από 170.000 ευρώ αναδρομικά. Και δεν μου περισσεύουν».

Σχολιάζοντας την Εξεταστική την Υγεία έκανε λόγο για «Μεγάλο φιάσκο. Είμαι πεπεισμένος και για τους υπολοίπους εννέα που κατηγορήθηκαν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Γιατί αν είχε βρει χρήματα η κ. Τουλουπάκη δεν θα τους είχε καλέσει εδώ κι ένα χρόνο;» διερωτήθηκε.

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την υπαναχώρηση του κ. Κορκίδη για το δήμο Πειραιά:  «Ο κ. Κορκίδης είχε αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, είχε ζητήσει την στήριξη της ΝΔ, και πλέον αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Δεν ξέρω γιατί.»


σχετικα αρθρα