current views are: 4

23 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση08:48

Μ. Λαζαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει την Ελλάδα δεκαετίες πίσω

«Είναι, επιτέλους, η ώρα να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας», είπε ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσίευση 08:48’
Μακάριος Λαζαρίδης

«Είναι, επιτέλους, η ώρα να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας», είπε ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαριδης, μιλώντας στην πολιτική ακαδημία της Δ.Α.Π. – ΝΔΦΚ στην Αλεξανδρούπολη.

«Η μάχη των ιδεών που δίνετε σήμερα εσείς οι νέοι, η μάχη που δίνουμε όλοι οι Έλληνες είναι η πιο σημαντική στον αμείλικτο πόλεμο για το αύριο της Πατρίδας μας.  Αυτοί που μας κυβερνούν έταξαν τα πάντα στους πάντες. Μοίρασαν ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις. Έλεγαν ότι αντιπροσωπεύουν το νέο. Υπόσχονταν στήριξη στους αδύναμους. Έκαναν τα αντίθετα. Απέδειξαν ότι αντιπροσωπεύουν την απάτη, τον κυνισμό, τον καιροσκοπισμό. Εκφράζουν τη χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού. Ενσαρκώνουν την πιο ακραία μορφή λαϊκισμού. Φτωχοποιούν την αστική τάξη και πνίγουν την παραγωγική Ελλάδα. Γυρνούν τη χώρα δεκαετίες ολόκληρες πίσω. Δεν δίστασαν να θυσιάσουν ακόμη και τα εθνικά μας συμφέροντα για να πάρουν κάποιες επιπλέον μέρες εξουσίας. Παρέδωσαν στους Σκοπιανούς όσα αρνούνταν ακόμη και να συζητήσουν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Κατέληξαν σε μια επαίσχυντη συμφωνία που εμείς δεν πρόκειται να κυρώσουμε ποτέ. Μια συμφωνία που δεν πρέπει να κυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων. Και γι’ αυτό ζητούμε ακόμη πιο επίμονα,  ακόμη πιο επιτακτικά, εκλογές εδώ και τώρα» ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης.

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες που θα έχει η ΝΔ ως κυβέρνηση ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι «είναι, επιτέλους, η ώρα να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας. Να φέρουμε ανάπτυξη και νέες δουλειές. Να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για όλους. Να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα. Με νόμους που ισχύουν για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις για συλλογικότητες που καταφεύγουν στη βία. Χωρίς άβατα και χωρίς διαρκείς παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.  Με ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

Με την Πατρίδα μας να μπαίνει πάνω από όλα. Και με τις λέξεις ελευθερία και αλληλεγγύη να συνοδεύουν το όραμά μας. Γιατί κάθε κοινωνία που στερείται ελευθερίας και αλληλεγγύης είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Γιατί η Ελλάδα μπορεί καλύτερα. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

«Με την ΔΑΠ μπροστάρη», συνέχισε σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «πιστεύω ακράδαντα ότι θα πείσουμε τη νεολαία της πατρίδας μας ότι έχουμε σχέδιο για το αύριο. Για το κοινό μας μέλλον. Σχέδιο κοστολογημένο και εφικτό. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε. Με τους νέους Έλληνες μπροστά. Σας ζητούμε να γίνετε κοινωνοί αυτού του μηνύματος στη γενιά σας. Σε μια γενιά που ταλαιπωρείται. Στους νέους που απογοητεύτηκαν δικαιολογημένα αλλά που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα παρατήσουν. Είστε το δομικό συστατικό της Ελλάδας του αύριο».

 


σχετικα αρθρα