current views are: 9

28 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση18:43

Κάλεσμα Μπουτάρη για συστράτευση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ποταμιού στις δημοτικές

«Οι προοδευτικοί πολίτες οφείλουμε να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχειά του εγχειρήματος της Πρωτοβουλίας»

Δημοσίευση 18:43’

«Οι προοδευτικοί πολίτες οφείλουμε να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχειά του εγχειρήματος της Πρωτοβουλίας»

Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής και Ποτάμι, να στηρίξουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τον υποψήφιο  που θα προτείνει ο συνδυασμός του απηύθυνε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Η απόφασή μου να μην διεκδικήσω τρίτη θητεία δεν σημαίνει ότι η αυτόνομη και ακομμάτιστη πορεία που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια σταματάει εδώ.Το πλουραλιστικό και πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό εγχείρημα της «Πρωτοβουλίας» πέτυχε. Οι προοδευτικοί πολίτες οφείλουμε να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχειά του. Οι πόλεις δεν βάφονται με χρώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του και συνέχισε:

«Η «Πρωτοβουλία», συνεπής στις αρχές και τις ιδέες που υπηρέτησε από την ίδρυσή της, με συνεδρίαση της δημοτικής της ομάδας την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί την έναρξη των διεργασιών που θα οδηγήσουν στη συγκρότηση της ενιαίας προοδευτικής κίνησης, από την οποία θα αναδειχθεί ο επόμενος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Καλώ τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΠΟΤΑΜΙ που έχουν ρητά δηλώσει την στήριξή τους στην «Πρωτοβουλία», τις πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου, τις ομάδες και κινήσεις πολιτών και όλους τους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν έως σήμερα την παράταξή μας να συστρατευθούν στη συλλογική αυτή προσπάθεια για να συνεχίσει η Θεσσαλονίκη να είναι μια ανοιχτή και προοδευτική πόλη».


σχετικα αρθρα