ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στο «Ακραίως» για ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο εισαγγελέας έχει ήδη αποφανθεί, έγιναν ρεζίλι

Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου 2018, 12:20 / Ανανεώθηκε 6 Δεκεμβρίου 2018, 14:47
Γεωργιάδης στο «Ακραίως» για ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο εισαγγελέας έχει ήδη αποφανθεί, έγιναν ρεζίλι
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Τι απαντά ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της ΝΔ για το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ,  Άδωνι Γεωργιάδη έχει προκαλέσει το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ, που τον εμπλέκει την περίοδο που ήταν υπουργός, αλλά και αυτή που δεν είχε αξίωμα. Προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του.

«Ο εισαγγελέας κ. Γ. Δραγάτσης έχει ολοκληρώσει την έρευνα και δεν βρήκε τίποτα. Έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη και δεν με κάλεσε καν» ισχυρίστηκε ο κ.Γεωργιάδης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι ο εισαγγελέας δεν με κατηγορεί για τίποτα και το κάνουν για να με συκοφαντήσουν. Είναι εν γνώσει τους ότι το πόρισμα του εισαγγελέα δεν μου προσάπτει τίποτα. Δύο χρόνια Εξεταστική, αλλά προκαταρκτική δεν τολμάνε να ζητήσουν γιατί δεν υπάρχει αδίκημα. Έχουν σηκώσει τον πήχη ψηλά και έχουν γίνει ρεζίλι».

Όπως είπε στόχος τους είναι η συκοφαντική δυσφήμιση και προανήγγειλε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη «για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Εάν το πόρισμα κατατεθεί επισήμως αύριο θα στραφώ εναντίον των βουλευτών που θα το υπογράψουν. Καταλήγει στο ότι πρέπει να διερευνηθεί η ηθική αυτουργία, την περίοδο που δεν ήμουν υπουργός. Πρώτον, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπράξει το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, καθώς η εντολή που έχουν πάρει από τη Βουλή είναι ο έλεγχος μέχρι το 2015. Δεύτερον, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να ελέγξουν κανέναν, πέραν της υπουργικής τους θητείας» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:
Τι αναφέρει το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ