ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βέμπερ: Οι προτάσεις της ΝΔ, συνταγή νίκης επί του λαϊκισμού

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2018, 12:51 / Ανανεώθηκε 13 Δεκεμβρίου 2018, 12:51
Βέμπερ: Οι προτάσεις της ΝΔ, συνταγή νίκης επί του λαϊκισμού
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επαναλαμβάνει την έκκλησή του προς τον Αλέξη Τσίπρα να νουθετήσει την ιταλική κυβέρνηση.

Την πλήρη στήριξή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο πιστεύει ότι "θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να προσελκύσει επενδύσεις και να φέρει πίσω την Ελλάδα στην πορεία βιώσιμης ανάπτυξης”, εξέφρασε ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Capital.gr, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ βλέπει στις μεθόδους της Νέας Δημοκρατίας, τη συνταγή για τη νίκη επί του λαϊκισμού στην ΕΕ, "μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, εκθέτοντας προτάσεις πολιτικής που μπορούν να ενώσουν τον ελληνικό λαό”.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επαναλαμβάνει την έκκλησή του προς τον Αλέξη Τσίπρα να νουθετήσει την ιταλική κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας ότι "ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια στροφή στο τέλος, τελικά αποφασίζοντας να ακολουθήσει τις συμβουλές που του είχαμε δώσει από την αρχή” και ανησυχεί για τη ρωσική επιρροή στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Παράλληλα, προαναγγέλλει τον τερματισμό της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας και έναν ισχυρότερο μηχανισμό για την επιβολή των αρχών του Κράτους Δικαίου στην ίδια την ΕΕ.