ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Απαξιωμένος ο Μητσοτάκης στα μάτια των Ευρωπαίων ηγετών

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2018, 13:54 / Ανανεώθηκε 13 Δεκεμβρίου 2018, 13:29
Μαξίμου: Απαξιωμένος ο Μητσοτάκης στα μάτια των Ευρωπαίων ηγετών
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν τόλμησε να πάει στην προσύνοδο του ΕΛΚ που είναι σήμερα, με πρόσχημα το Συνέδριο της ΝΔ που είναι αύριο»

«Μετά τις χυδαιότητες που εκστόμισε ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής και ενώ αποφεύγει να πει ποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες συμμετείχαν σε αυτήν με τον πρωθυπουργό, δεν τόλμησε να πάει στην προσύνοδο του ΕΛΚ που είναι σήμερα, με πρόσχημα το Συνέδριο της ΝΔ που είναι αύριο!» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η αλήθεια είναι πως με την ακροδεξιά ρητορική επιβεβαιώνει αυτό που είναι γνωστό σε όλους. Ότι στα μάτια των Ευρωπαίων ηγετών, ακόμη και αυτών του ΕΛΚ, ο κ. Μητσοτάκης είναι πλήρως απαξιωμένος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του πρωθυπουργού περί “ανταλλαγής” του ονόματος για το Σκοπιανό με τη μη περικοπή των συντάξεων στο κυβερνητικό στρατόπεδο είδαν την αποψινή διήμερη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες ως την καλύτερη ευκαιρία προκειμένου να αναδειχθεί το ζήτημα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο χθεσινός πόλεμος ανακοινώσεων με την ΝΔ έδειξε την δυσαρέσκεια που υπάρχει στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα να ετοιμάζεται να ενημερώσει ειδικά τους ομολόγους του που ανήκουν στο ΕΛΚ, που είναι το “αδελφό” κόμμα της ΝΔ.

Η ενημέρωση σε διπλωματικό επίπεδο έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ από την Ηρώδου Αττικού επιχειρούν να στριμώξουν την αξιωματική αντιπολίτευση καλώντας την να κατονομάσει ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο θέμα.