Επανήλθε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος επιμένοντας στη δήλωση του για τους δημοσίους υπαλλήλους και τονίζοντας ότι δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. «Δεν πιστεύω ότι κανείς μέσα σε αυτή την αίθουσα αμφιβάλλει ότι εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους ή τουλάχιστον προσπαθώ. Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη. Η πραγματικότητα πρέπει να κατατίθεται, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται μετά να είναι συνάρτηση της πραγματικότητας κι όχι αοριστολογιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος με αφορμή επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Περλεπέ- Σηφουνάκη για την ψυχική υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι αίσθηση προκάλεσαν χθες οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, από το βήμα της Βουλής σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Το ένα εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολιτών με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.