Με μεγάλες προσδοκίες ανεβαίνει αύριο - εκτός απροόπτου - ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, όπου την Τετάρτη το μεσημέρι (13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 19:30 ο κ. Καρατζαφέρης θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση φίλων του κόμματός του στο Βελλίδειο. Η συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ν.Γερμανός». Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι ο κ. Καρατζαφέρης θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της HELEXPO ΑΕ και ΔΕΘ ΑΕ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται και συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του προέδρου του ΛΑΟΣ, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καρατζαφέρης έχει ως βασικό στόχο «να αφυπνίσει τον κόσμο και να πει την αλήθεια για το παιχνίδι το οποίο παίζεται αυτή τη στιγμή σε βάρος της Ελλάδος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα καλέσει σε συστράτευση, εγρήγορση και συσπείρωση, τον ελληνικό λαό, προκειμένου «να υπάρξει κοινωνική ετοιμότητα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καρατζαφέρης, τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στην ομιλία του το βράδυ, θα προβάλλει την εκτίμηση ότι «δεν θα αντέξει το ΠΑΣΟΚ και θα πάει σε εκλογές», ενώ θα υποστηρίξει ότι το πολιτικό προσωπικό των δυο μεγάλων κομμάτων της χώρας μας θεωρείται αναξιόπιστο στην Ευρώπη. Στο ΛΑΟΣ υποστηρίζουν «ότι το παιχνίδι δεν βγαίνει, και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ο Γιώργος Παπανδρέου και θα υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές».

Οι συνεργάτες του κ. Καρατζαφέρη εκτιμούν ότι οι διαρκείς αναφορές του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2013, «δείχνουν ότι πάει σε πρόωρες εκλογές». Σύμφωνα δε με τους ίδιους, «όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνει αποτελούν πρόβα για ηρωική έξοδο και δεν θα μπορέσει να τα περάσει ούτε στην κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε και στην κοινωνία, γιατί είναι μέτρα χωρίς προοπτική».


TAGS