Νέα φωτιά άναψε στην Κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος, φέρεται να έχει πει στο περιοδικό «Informer» που κυκλοφορεί σήμερα ότι ο έτερος αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος «είναι υπερεκτιμημένος. Τα έχει κάνει θάλασσα, έχει κάνει πολλά λάθη στην οικονομία. Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί. Κάνει συνέχεια λάθη».
Σε ότι αφορά στον Πρωθυπουργό, ο Θ. Πάγκαλος εμφανίζεται να λέει ασκώντας ήπια κριτική, «κάνει ότι μπορεί».
Για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος -σύμφωνα με το περιοδικό- λέει ότι η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν μπορούν, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Χρήστος Παπουτσής δεν μπορούν να εκφράσουν το σύγχρονο ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Ρέππας κινείται εντός του Προεδρικού μπλοκ και δηλώνει ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι Γιάννης Ραγκούσης και Ανδρέας Λοβέρδος. Με τον Ραγκούση όμως είναι καχύποπτος και για τον Λοβέρδο δεν έχει πεισθεί ότι πρέπει να είναι ο «εκλεκτός.

Ακόμη, για το ΠΑΣΟΚ, φέρεται να μην αποκλείει την... εξαφάνισή του!

Τα περισσότερα από τα προαναφερόμενα, στο κείμενο, εμφανίζονται εντός εισαγωγικών. Ωστόσο...
Όταν όλα αυτά έγιναν γνωστά (από το Mega) ο κ. Πάγκαλος διέψευσε ότι έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις, ενώ ο Ηλίας Μόσιαλος δήλωσε ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του είπε πως δεν γνωρίζει το περιοδικό και δεν έχει δώσει τέτοια συνέντευξη.