Απεβίωσε, σε ηλικία 56 ετών, ο πρώην βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Αχιλλέας Καραγκιοζόπουλος. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1955 στο Μελισσοκομείο Καβάλας το 1955. Σπούδασε νομικά και από νέος αναμείχθηκε στην πολιτική. Πολιτεύθηκε πρώτη φορά το 1985 και το 1990 εξελέγη βουλευτής. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το 1989 ορίστηκε πρόεδρος της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αναφέρει: «Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα μαχητή της παράταξης και προσωπικό μου φίλο. Ένα δραστήριο και δημιουργικό άνθρωπο, που πάλευε ακούραστα για το συλλογικό καλό».

«Ο πρόωρος θάνατός του με συγκλόνισε. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», προστίθεται στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ Απεβίωσε, σε ηλικία 56 ετών, ο πρώην βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Αχιλλέας Καραγκιοζόπουλος.

    Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1955 στο Μελισσοκομείο Καβάλας το 1955. Σπούδασε νομικά και από νέος αναμείχθηκε στην πολιτική. Πολιτεύθηκε πρώτη φορά το 1985 και το 1990 εξελέγη βουλευτής. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το 1989 ορίστηκε πρόεδρος της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ.

    Σε συλλυπητήριο μήνυμα του, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αναφέρει: "Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα μαχητή της παράταξης και προσωπικό μου φίλο. Ένα δραστήριο και δημιουργικό άνθρωπο, που πάλευε ακούραστα για το συλλογικό καλό".

    "Ο πρόωρος θάνατός του με συγκλόνισε. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», προστίθεται στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.